Proamb-Ambalaje Carton Ondulat | Servicii
20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
Solutii complete

Fie ca aveti nevoie de o simpla cutie sau de o solutie completa de ambalare, pentru produsele dumneavoastra, Proamb va ofera prin experienta vasta si gama larga de servicii, ambalaje si solutii de ambalare de cea mai buna calitate, in cel mai scurt timp posibil.

Parteneriate durabile

Credem ca parteneriatele durabile reprezinta cheia succesului. De aceea, privim clientii ca parteneri si le tratam cu maxima seriozitate nevoile, astfel incat, sa contribuim la creșterea profitabilității clienților asigurând o gamă cât mai diversă de ambalaje, la un standard de calitate conform nevoilor acestora.

Infrastructura moderna

Cu investitii considerabile în cele mai noi tehnologii de productie, doar in ultimii ani, Proamb a dezvoltat o infrastructura moderna, chiar vitala in mediul actual de afaceri, astfel incat, partenerii nostrii sa poata beneficia de cea mai buna calitate, in conditii optime.

Stantare

Acest proces se realizeaza prin ştanţarea plăcilor de carton ondulat de diverse dimensiuni, ambalaje complexe, albit sau natur, imprimate flexografic cu pana la trei culori, acestea au o larga arie de utilizare, putandu-se ambala atat obiecte de mici dimensiuni, cat si produse voluminoase.

Imprimare flexo

Flexografia este un procedeu de imprimare rotativ, ce utilizeaza ca mijloc de transfer al cernelii pe suportul de imprimat, cliseele fotopolimerice. Acest procedeu, in urma selectii de culori si structura cartonului, confera o inalta calitate a imprimarii, similara offset-ului sau rotogravurii.

Caserare

Ambalajele caserate sunt confectionate din carton ondulat caserat cu duplex sau media-print de diferite gramaje, imprimate in policromie pana la 4+2 culori speciale, fiind o solutie mai bună de promovare a produselor ambalate.

Plastifiere

Plastifierea este o operatiune de finisare, auxiliara procesului de productie, ce reprezinta acoperirea unei suprafete de carton ondulat cu o folie extrem de subtire, mata sau lucioasa. Operatiunea de plastifiere se realizeaza prin aplicarea la cald a unei folii subtiri, de 80 de microni. Acest procedeu se foloseste in general pentru cutii care intra in contact cu produse alimentare (ex: tavite fursecuri, cutii pizza, cutii tort etc).

Design

• Ambalajul este prima imagine a produsului. Un design creativ poate atrage atentia consumatorului, poate face mai usor remarcat produsul pe raft alaturi de alte produse. Colaboram cu clientii nostri pentru a dezvolta cele mai bune propuneri de design de ambalaj. Optimizarea cliseului, acesta inseamna ca adaptam grafica la conditiile tehnice posibile ale masinior de imprimat.